50+ kurser

image
image
 
50+ kurser kallar vi våra kurser för dig med lite längre livserfarenhet. Om du är 50 eller 75 år spelar ingen roll - att vi tycker om upplevelser, lärande och sociala aktiviteter har vi gemensamt.
 
Är du intresserad av det italienska köket? Är du nyfiken på hur man levde i Florens under 1400-talet? Eller vill du lära känna Andalusien och bekanta dig med den spanska kulturen?
 
På våra 50+kurser varvas språkundervisningen med olika aktiviteter. Välj bland en rad spännande kurser med olika inriktningar från matlagning och vinprovning till historiska och kulturella djupdykningar samt naturupplevelser med bergsvandringar i lätt terräng - och mycket mer. Föreläsningar, seminarier, utflykter, guidade visningar och gemensamma middagar ingår i samtliga kurser. Nedan presenterar vi våra 50+ kurser.
 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Internationella Skolorna

Har du frågor? Kontakta oss gärna.
info@is.se
08-789 42 10

Är du osäker på din nivå?

Här kan du gratis bedöma dina kunskaper!

Spanska i Barcelona och tyska i Berlin, grundkurser, 30 hp!

Nu kan du studera spanska i Barcelona och tyska i Berlin på universitetsnivå! Spanska i Barcelona, grundkurs 30 högskolepoäng genomförs av Stockholms universitet och tyska i Berlin, grundkurs 30 högskolepoäng genomförs av Linnéuniversitetet i samarbete med Internationella Skolorna.