Språkkurs i Brighton & Hove

 

image
image
 
Åtta mil söder om London ligger en av Englands populäraste städer, Brighton & Hove. Med 250 000 invånare är de två sammanvuxna städerna sydkustens metropol. Här finns allt vad du behöver – ett rikt kulturliv, en härlig badstrand och mängder med trevliga restauranger, pubar, teatrar och gallerier.
 
En av stadens största attraktioner är ”The Royal Pavilion” byggt 1787 - ett palats där orienten blandas med det gamla England. Piren med sin nöjespark är också populär. Shoppar gör man gärna i gallerian på Churchill Square eller i ’the Lanes’ i den gamla delen av Brightons centrum.
 
Staden är även värd för många olika festivaler och evenemang. ’The Brighton Festival of Arts and Music’ är en av de största i Europa. För den som är sportintresserad finns anläggningar för segling, windsurfing, beach volleyball, golf, cykling, fotboll, basket och tennis. Man kan också göra dagsutflykter till det pittoreska slottet i Leeds, natursköna Isle of Wight eller ta tåget till London för en shoppingtur. Läs mer om Brighton på www.tourism.brighton.co.uk
 
Om du vill ha mer information om Storbritannien, gå gärna till Utrikespolitiska Institutets hemsida, www.ui.se, där du kan köpa häftet 'Länder i fickformat', som beskriver landet överskådligt och opartiskt.
 

Skolan

ELC, The English Language Centre, som ligger i Hove på gränsen till Brighton, grundades 1962 och tar emot deltagare från hela världen. Kursutbudet är stort och skolan har 30 klassrum, språklaboratorier, multimediarum, bokhandel etc. De yrkesinriktade kurserna håller till i en separat del av skolan. Efter lektionstid har du fri tillgång till skolans självstudierum och till trådlöst Internet i hela byggnaden. Skolan erbjuder eftermiddags- och kvällsaktiviteter varje dag, t.ex. sportevenemang, stadsvandringar och utflykter. Många aktiviteter är gratis. På helgerna ordnas dagsutflykter till t.ex. London, Bath, Stonehenge, Cambridge och Oxford.
 

Undervisning

Språkundervisningen bygger på modern pedagogik. Alla lärare är utbildade att undervisa i engelska som främmande språk och många av dem har erfarenhet av att arbeta i andra länder. Kurserna fokuserar på att du ska bli säkrare och få bättre flyt i kommunikationen. Du tränar dig på att läsa, skriva, tala och förstå engelska tillsammans med deltagare från hela världen. Grammatik, ordförråd, uttal, idiom och talspråk vävs också in i undervisningen. Första dagen görs ett språktest för att man ska bli placerad på rätt nivå.

Allmän information

  • Skolan är auktoriserad av The British Council och medlem i IALC (International Association of Language Centres)
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Kursmaterial ingår
  • Max 12 deltagare per grupp
  • Nivåtest första kursdagen
  • Alla nivåer
  • Rese & inkvarteringsinformation

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Internationella Skolorna

Har du frågor? Kontakta oss gärna.
info@is.se
08-789 42 10

Är du osäker på din nivå?

Här kan du gratis bedöma dina kunskaper!

Spanska i Barcelona och tyska i Berlin, grundkurser, 30 hp!

Nu kan du studera spanska i Barcelona och tyska i Berlin på universitetsnivå! Spanska i Barcelona, grundkurs 30 högskolepoäng genomförs av Stockholms universitet och tyska i Berlin, grundkurs 30 högskolepoäng genomförs av Linnéuniversitetet i samarbete med Internationella Skolorna.