Florens

 

Inkvartering och Reseinformation

Inkvartering


Nedan ser du de olika typer av boende som vi kan hjälpa till att förmedla genom skolan. De är noga utvalda och kontrollerade av skolan, mycket prisvärda och håller normal standard för det aktuella landet. Men om du har specifika önskemål eller mycket höga krav när det gäller boendet, rekommenderar vi att du väljer hotell av hög standard eller ordnar inkvarteringen på egen hand.
 
Priset för boende gäller söndag till lördag om inget annat anges. 
 

Värdfamilj

Enkelrum med frukost, 1900 kr/vecka.
Enkelrum med frukost och kvällsmål, 2550 kr/vecka
 

Delad lägenhet

Enkelrum i delad lägenhet med tillgång till badrum och kök. Självhushåll. Minimum 2 veckor. 2800 kr för 2 veckor, 4900 kr för 4 veckor.
 
Tillkommer 30-100 € / 4 veckor för el, värme etc. beroende på hur mycket som används. Deposition krävs.
 

Privatägd studio 

Kombinerat sov- och vardagsrum för 1-2 personer. Kokskåp och badrum.
Pris för 1 person i två veckor 7400 kr, för 2 personer i två veckor 3700 kr/person. Faktureras av IS. Deposition 100 €, som återfås vid avresa, betalas direkt till värden. Tillkommer ca 15 € per vecka för vatten, el etc. Inga måltider ingår. Minimum 4 veckor (undantagsfall 2-3 veckor).

Lägenhetshotell*

Lägenheter för 1-2 personer med badrum och kokvrå. Priser från ca 3500 kr per vecka beroende på storlek, standard och säsong. Kontakta IS för prisuppgift.  
 

Hotell*

Enkelrum inklusive frukost på 3-stjärnigt hotell från ca 80 € per natt. Kontakta IS för förslag.


För hotell och lägenheter som bokas genom IS tillkommer en bokningsavgift på 300 kr.
 
*Den 1 juli 2011 infördes en turistskatt i Florens. Det innebär att hotell och lägenhetshotell tar ut en extra avgift av de boende. För hotell är avgiften 1,50 € per stjärna, person och natt och 4,50 € för lägenhetshotell per person och natt, max 7 nätter i rad. Skatten betalas direkt på plats.


Reseinformation 

Flyg: Florens, Bologna eller Pisa
Transfer: Taxi från Florens flygplats kan bokas i förväg av IS. Pris enkel resa 560 kr. För tåg från Milano, Pisa och Bologna till Florens, se www.fs-on-line.com för aktuella tidtabeller.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Internationella Skolorna

Har du frågor? Kontakta oss gärna.
info@is.se
08-789 42 10

Är du osäker på din nivå?

Här kan du gratis bedöma dina kunskaper!

Spanska i Barcelona och tyska i Berlin, grundkurser, 30 hp!

Nu kan du studera spanska i Barcelona och tyska i Berlin på universitetsnivå! Spanska i Barcelona, grundkurs 30 högskolepoäng genomförs av Stockholms universitet och tyska i Berlin, grundkurs 30 högskolepoäng genomförs av Linnéuniversitetet i samarbete med Internationella Skolorna.