Utlandsstudier och språkresor världen över - Internationella Skolorna har språkkurser för alla!

Välkommen till Internationella Skolorna. Här är vi specialister på språkutbildning utomlands för privatpersoner och företag. Vi erbjuder en mängd olika språkkurser och språkresor över hela världen. Välj mellan 10 språk på mer än 60 orter. Vad sägs till exempel om franska på vår populära skola i Aix-en-Provence, tyska i Berlin eller engelska i LondonBrighton, Eastbourne eller Oxford - eller varför inte italienska i Florens eller Salerno? Att läsa språket i landet där det talas är helt klart det snabbaste sättet att lära sig. Och för gammal blir man aldrig - vi har kursdeltagare i alla åldrar, från ungdomar till 50+. Välkommen att lära dig språk med oss!

               

 

Vinter i Málaga - rabatt

På många studieorter är boendet mycket billigare på vinterhalvåret än under sommarens högsäsong. I Málaga, som har ett härligt klimat året om, erbjuder vi nu en vinterrabatt på 50% för boende i skolans eget studiehotell Club Híspanico. Här bor du bekvämt precis bredvid skolan och kan njuta av både solterrasser och swimmingpool. Anmäl dig till en kurs mellan den 30/11 och 5/3 så får du rabatten.


 

Chester - nyhet! 
Chester är en av Storbritanniens äldsta städer, grundad av romarna för 2000 år sedan. Det är en genuint brittisk stad och känd för sin vackra svart- och vitrandiga arkitektur. Här kan du som är 25+ förbättra din engelska för både vardag och arbetsliv. För dig 50+ finns ett specialprogram där du får utforska Chester med omnejd.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Internationella Skolorna

Har du frågor? Kontakta oss gärna.
info@is.se
08-789 42 10

Är du osäker på din nivå?

Här kan du gratis bedöma dina kunskaper!

Nytt: spanska i Barcelona och italienska i Rom, grundkurser, 30 hp!

Nu kan du studera spanska i Barcelona och italienska i Rom på universitetsnivå! Spanska i Barcelona och Italienska i Rom, grundkurser 30 högskolepoäng genomförs av Stockholms universitet i samarbete med Internationella Skolorna.