Utlandsstudier och språkresor världen över - IS har språkkurser för alla!

Välkommen till IS Internationella Skolorna. Här är vi specialister på språkutbildning utomlands för privatpersoner och företag. Vi erbjuder en mängd olika språkkurser och språkresor över hela världen. Välj mellan 10 språk på mer än 60 orter. Vad sägs till exempel om franska på vår populära skola i Aix-en-Provence, tyska i Berlin eller engelska i LondonBrighton, Eastbourne eller Oxford - eller varför inte italienska i Florens eller Salerno? Att läsa språket i landet där det talas är helt klart det snabbaste sättet att lära sig. Och för gammal blir man aldrig - vi har kursdeltagare i alla åldrar, från ungdomar till 50+. Välkommen att lära dig språk med oss!

 

Segla i Medelhavet

Under sommarhalvåret finns möjlighet att kombinera dina spansklektioner med segling. Den här kombinationen finns både i Valencia och på Mallorca, med lite olika upplägg. Vill du hellre ägna dig åt en annan aktivitet tillsammans med din språkkurs, har vi flera alternativ att välja mellan, allt från olika sporter till matlagning och vinprovning. Vi har samlat de här kurserna under rubriken 'Språk & aktivitet'.  

     

Vinn en språkresa till Provence!  
Drömmer du om att lära dig franska? Och samtidigt uppleva livet i Provence? Var med i Gudrun Sjödéns tävling 'Gissa Gudrunresan' och tävla om en språkresa till IS egen skola i Aix-en-Provence i Frankrike! Tävlingen hittar du på Gudrun Sjödéns hemsida. Där finns även tävlingsvillkoren och all info om språkresan till Aix-en-Provence. Lycka till!
 

Prenumerera på IS nyhetsbrev

IS Internationella Skolorna

Har du frågor? Kontakta oss gärna.
info@is.se
08-789 42 10

Är du osäker på din nivå?

Här kan du gratis bedöma dina kunskaper!

Vill du fördjupa dig i ett språk?

Läs 3 veckor eller mer med studiemedel.

Här hittar du exempel på längre kurser: