Utlandsstudier och språkresor världen över - IS har språkkurser för alla!

Välkommen till IS Internationella Skolorna. Här är vi specialister på språkutbildning utomlands för privatpersoner och företag. Vi erbjuder en mängd olika språkkurser och språkresor över hela världen. Välj mellan 10 språk på mer än 60 orter. Vad sägs till exempel om franska på vår populära skola i Aix-en-Provence, tyska i Berlin eller engelska i LondonBrighton, Eastbourne eller Oxford - eller varför inte italienska i Florens eller Salerno? Att läsa språket i landet där det talas är helt klart det snabbaste sättet att lära sig. Och för gammal blir man aldrig - vi har kursdeltagare i alla åldrar, från ungdomar till 50+. Välkommen att lära dig språk med oss!

 

Segla i Medelhavet

Under sommarhalvåret finns möjlighet att kombinera dina spansklektioner med segling. Den här kombinationen finns både i Valencia och på Mallorca, med lite olika upplägg. Vill du hellre ägna dig åt en annan aktivitet tillsammans med din språkkurs, har vi flera alternativ att välja mellan, allt från olika sporter till matlagning och vinprovning. Vi har samlat de här kurserna under rubriken 'Språk & aktivitet'.  

 

Aromaterapi i Provence  
Eteriska oljor används bland annat i parfymtillverkning och kosmetika, men även i olika livsmedel, likörer och bakverk. Oljorna ligger också till grund för aromaterapin. Den här unika kursen kombinerar undervisning i franska med lektioner om de eteriska oljorna och deras användning. Du får lära dig mer om de vanligaste oljorna och hur man använder dem, med speciell fokus på den berömda provensalska lavendeln. Du får även göra en utflykt till ett blommande lavendelfält!
 

Prenumerera på IS nyhetsbrev

IS Internationella Skolorna

Har du frågor? Kontakta oss gärna.
info@is.se
08-789 42 10

Är du osäker på din nivå?

Här kan du gratis bedöma dina kunskaper!

Vill du fördjupa dig i ett språk?

Läs 3 veckor eller mer med studiemedel.

Här hittar du exempel på längre kurser: