Utlandsstudier och språkresor världen över - IS har språkkurser för alla!

Välkommen till IS Internationella Skolorna. Här är vi specialister på språkutbildning utomlands för privatpersoner och företag. Vi erbjuder en mängd olika språkkurser och språkresor över hela världen. Välj mellan 10 språk på mer än 60 orter. Vad sägs till exempel om franska på vår populära skola i Aix-en-Provence, tyska i Berlin eller engelska i LondonBrighton, Eastbourne eller Oxford - eller varför inte italienska i Florens eller Salerno? Att läsa språket i landet där det talas är helt klart det snabbaste sättet att lära sig. Och för gammal blir man aldrig - vi har kursdeltagare i alla åldrar, från ungdomar till 50+. Välkommen att lära dig språk med oss!

               

 

Franska och skidåkning

Vill du tillbringa vintersäsongen i skidbackarna? Chamonix ligger vid foten av Alpernas högsta berg Mont Blanc i Frankrike och är känd för skidåkning i världsklass. Här kan du går kursen 'Study & ski', som kombinerar lektioner i franska med fri tillgång till backarna i området. Kursen startar i januari, och du kan välja att stanna 7 eller 15 veckor.

 

Vinter i Wien 

I Wien kan du läsa tyska och åka skidor. På bara en halvtimmes färd från centrum hittar du Hohe Wand-Wiese och lite längre bort den berömda vintersportorten Semmering, med över 20 km pist. Avsluta med en kaférunda och Sachertårta!

 

Prenumerera på IS nyhetsbrev

IS Internationella Skolorna

Har du frågor? Kontakta oss gärna.
info@is.se
08-789 42 10

Är du osäker på din nivå?

Här kan du gratis bedöma dina kunskaper!

Vill du fördjupa dig i ett språk?

Läs 3 veckor eller mer med studiemedel.

Här hittar du exempel på längre kurser: