Utlandsstudier och språkresor världen över - IS Internationella Skolorna har språkkurser för alla!

Välkommen till IS Internationella Skolorna. Här är vi specialister på språkutbildning utomlands för privatpersoner och företag. Vi erbjuder en mängd olika språkkurser och språkresor över hela världen. Välj mellan 10 språk på mer än 60 orter. Vad sägs till exempel om franska på vår populära skola i Aix-en-Provence, tyska i Berlin eller engelska i LondonBrighton, Eastbourne eller Oxford - eller varför inte italienska i Florens eller Salerno? Att läsa språket i landet där det talas är helt klart det snabbaste sättet att lära sig. Och för gammal blir man aldrig - vi har kursdeltagare i alla åldrar, från ungdomar till 50+. Välkommen att lära dig språk med oss!

               

 

Kurser för 50plussare

Vi har ett stort urval av kurser för dig som är 50+.  Kurserna kombinerar språkundervisning med ett omväxlande aktivitets- och utflyktsprogram och passar dig som gillar resor, språk och kultur. Välj mellan engelska, franska, italienska eller spanska på någon av våra renommerade språkskolor i Europa!

 

Sommarkurs 30+ Valencia 

Den här kursen för dig 30+ fokuserar på det talade språket och kombinerar lektioner i klassrummet med kulturella aktiviteter där du får chansen att praktisera det du har lärt dig under lektionerna. Kursen finns på olika nivåer och passar dig som är intresserad av Spaniens kultur- och samhällsliv. Ett utmärkt sätt att tillbringa ett par semesterveckor på! Kursstart valfri måndag mellan 29/6 och 25/9.

 

Prenumerera på IS nyhetsbrev

IS Internationella Skolorna

Har du frågor? Kontakta oss gärna.
info@is.se
08-789 42 10

Är du osäker på din nivå?

Här kan du gratis bedöma dina kunskaper!

Nytt: Tyska i Berlin, grundkurs, 30 hp!

Nu kan du studera tyska på universitetsnivå i Berlin! Tyska i Berlin, grundkurs 30 högskolepoäng genomförs av Linnéuniversitetet i samarbete med IS Internationella Skolorna.