Terminskurser

image

 

Vill du läsa tyska, franska eller spanska en hel termin?

 

Språk och praktik i Düsseldorf, Barcelona eller Aix-en-Provence

 

I samarbete med Braheskolan genomför IS terminslånga kurser i Barcelona, Düsseldorf och Aix-en-Provence.

 

Nu kan du kombinera dina språkstudier med distansutbildning och förlägga en del av utbildningen till en arbetsplats. Att studera och praktisera språket på plats ger dig, förutom fördjupade språkkunskaper, personlig utveckling, arbetslivsorienterade erfarenheter och kunskap i interkulturell kommunikation.

 

I Frankrike erbjuds kurser inom olika ämnesområden att kombinera med språkstudierna. För dessa kompletterande kurser tas en kursavgift ut. För förfrågningar om studiemedel, försäkringar etc, vänligen kontakta Braheskolan på telefon 0390 – 56600 eller gå på www.braheskolan.se
 
  • Kurserna startar två gånger om året, både vår och höst och omfattar en hel termin.
  • Utbildningen vänder sig till dig som har läst språket som B- eller C-språk på gymnasiet (eller liknande). Studierna kombineras med praktik. Egna förslag och önskemål om yrkesområde tillgodoses efter bästa förmåga.
  • Kursen är en folkhögskolekurs vilket innebär att den är avgiftsfri och att du kan få studiemedel. Kostnader för resor, kost och logi står du själv för.
  • Du kan välja boendeform: privatvärd, studenthem, delad lägenhet mm.

 

Mer information kan du få på respektive skola. Gå in på nedanstående länkar:
 
Aix-en-Provence: www.is-aix.com
 
Har du frågor om studiemedel, försäkringar mm, ta kontakt med Braheskolan, info@braheskolan.se eller telefon: 0390-56600.

 
 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Internationella Skolorna

Har du frågor? Kontakta oss gärna.
info@is.se
08-789 42 10

Är du osäker på din nivå?

Här kan du gratis bedöma dina kunskaper!

Spanska i Barcelona och tyska i Berlin, grundkurser, 30 hp!

Nu kan du studera spanska i Barcelona och tyska i Berlin på universitetsnivå! Spanska i Barcelona, grundkurs 30 högskolepoäng genomförs av Stockholms universitet och tyska i Berlin, grundkurs 30 högskolepoäng genomförs av Linnéuniversitetet i samarbete med Internationella Skolorna.