Företagsanpassade kurser

 

Är ni flera från ett företag eller organisation som behöver bättre franskkunskaper? En språkkurs är inte bara ett utmärkt sätt att förbättra franskan utan också en stimulerande och sammansvetsande upplevelse. Kursen utformas helt efter era önskemål – allt från lektionernas innehåll, nivå och inriktning till studiebesök och fritidsaktiviteter. Exempel på en kursdag:

Under förmiddagen finslipar ni affärsfranskan. På eftermiddagen gör ni ett studiebesök och kvällen avslutas med ett besök på en av Aix’ kulinariska restauranger. Lördagen kan med fördel ägnas åt en golfrunda på någon av alla vackra golfbanor i området. IS Aix-en-Provence har arrangerat kurser för bl.a. banker och försäkringsbolag, journalister, lärare och olika företag med affärskontakter i Frankrike. Kontakta IS för offert.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Internationella Skolorna

Har du frågor? Kontakta oss gärna.
info@is.se
08-789 42 10

Är du osäker på din nivå?

Här kan du gratis bedöma dina kunskaper!

Spanska i Barcelona och tyska i Berlin, grundkurser, 30 hp!

Nu kan du studera spanska i Barcelona och tyska i Berlin på universitetsnivå! Spanska i Barcelona, grundkurs 30 högskolepoäng genomförs av Stockholms universitet och tyska i Berlin, grundkurs 30 högskolepoäng genomförs av Linnéuniversitetet i samarbete med Internationella Skolorna.