Aktuellt

        

Här kan du läsa om vad som är på gång på IS. Aktuella mässor, föreläsningar och andra evenemang, specialerbjudanden och mycket mer.


Vi har nöjet att presentera vinnaren i IS tävling om en språkkurs i Florens! 
 

En jury på IS har nu utsett en vinnare i vår tävling om en språkkurs i italienska på vår skola i Florens. Vinnaren är: Tonie Wickman, som bor i Stockholm (se foto ovan). Så här lyder Tonies bidrag:

 

”Att leva dygnet runt i ett språk gör att du får in språket i kroppen. Motivationen blir hög. Språket blir en naturlig del av livet där du är. Du lär dig det nya språket så mycket snabbare och roligare."

 

Vi vill även passa på att tacka för alla fina tävlingsbidrag som lämnades in under prova på-kvällen på Folkuniversitetet den 15 januari. 

 

Språkkursen

Vinnaren får en allmän kurs i italienska, 2 veckor med 20 lektioner/ vecka på IS skola i Florens.

Värde: 4 700 kr. Inkvartering samt resa till och från kursorten ingår inte.

 

Staden
Få städer är så kända som Florens. Det är renässansens vagga och härifrån kommer några av epokens främsta konstnärer som Botticelli, Leonardo da Vinci och Michelangelo och diktare som Dante och Petrarca. Hela Florens doftar kultur och här finns sevärdheter som till exempel den kupolkrönta domen och kampanilen från 1300-talet. Toscana är även mycket berömt för sitt utsökta kök. I regionen finns vin- och olivgårdar att besöka, förutom stadens många restauranger och trattorior. Florens, med sina ca 450 000 invånare, är även en modern storstad med ett stort utbud av affärer och nöjesliv.

 

Skolan 
Centro Fiorenza, grundades 1982 och inryms i ett 1600-tals "palazzo" med utsikt över Arno och Ponte Vecchio. Den är liten och personlig med sina 10 klassrum. Här råder en informell och hjärtlig stämning och personalen tar väl hand om varje deltagare. Skolan anordnar också olika aktiviteter som du kan delta i på eftermiddagar och kvällar.
 

Tävlingsvillkor
Tävlingen är gratis att delta i och är tillgänglig för personer som fyllt 18 år. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnare meddelas via mejl och publiceras med namn och bostadsort på www.is.se den 24 januari. Vi accepterar endast ett tävlingsbidrag per person. Tävlingen pågår den 15 januari 2014.

 

IS förbehåller sig rätten att använda tävlingsbidrag i sin marknadsföring. Det innebär bl.a. att samtliga dina rättigheter till bidraget upphör och att IS får använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt (dock endast inom IS normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed). Genom att delta i tävlingen godkänner du att du får IS nyhetsbrev skickat till dig ca en gång per månad.

 

 

 


 

 

Prenumerera på IS nyhetsbrev

IS Internationella Skolorna

Har du frågor? Kontakta oss gärna.
info@is.se
08-789 42 10

Är du osäker på din nivå?

Här kan du gratis bedöma dina kunskaper!

Vill du fördjupa dig i ett språk?

Läs 3 veckor eller mer med studiemedel.

Här hittar du exempel på längre kurser: