Aktuellt

     

  

Här kan du läsa om vad som är på gång på Internationella Skolorna. Aktuella mässor, föreläsningar och andra evenemang, specialerbjudanden och mycket mer.


Under Folkuniversitetets ’Prova på-dag’ den 26 augusti arrangerade vi en tävling där man kunde vinna en språkkurs i spanska i Málaga. Nu har vi utsett en lycklig vinnare och det är Ellinor Aaby Olsson, Stockholm! Hon svarade rätt på alla frågor och motiverade varför just hon vill läsa spanska så här:
 
"För att språkkunskaper minskar avstånd mellan människor. Avstånden växer i Europa. Avstånd mellan stad och landsbygd, innanför och utanför, mellan tankar. En kurs förändrar inte världen men den kan förändra mitt sätt att förhålla mig till den. Vidga mina vyer så att jag kan bidra med förståelse och kanske minska avstånden."
 
Vi säger stort grattis till Ellinor som kommer att gå en 2-veckorskurs i allmän spanska i Málaga!
 
Tack till alla som lämnade in tävlingsbidrag! Om du också är intresserad av att läsa spanska i Málaga, kan du läsa mer om kursen här.
 
  

  

 


 

Prenumerera på IS nyhetsbrev

IS Internationella Skolorna

Har du frågor? Kontakta oss gärna.
info@is.se
08-789 42 10

Är du osäker på din nivå?

Här kan du gratis bedöma dina kunskaper!

Nytt: spanska i Barcelona och italienska i Rom, grundkurser, 30 hp!

Nu kan du studera spanska i Barcelona och italienska i Rom på universitetsnivå! Spanska i Barcelona och Italienska i Rom, grundkurser 30 högskolepoäng genomförs av Stockholms universitet i samarbete med Internationella Skolorna.