Lärarkurser i moderna språk

image
image

 

Är du lärare i moderna språk och vill utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du träffar kollegor från hela Europa?

Våra lärarkurser är alla utformade för lärare som vill uppdatera sig när det gäller nya undervisningsmetoder, klassrumsaktiviteter och kursmaterial. Du utvecklar dina kunskaper i det aktuella språket genom direktkontakt med språket och kulturen i landet du befinner dig i. Du får även möta kollegor från hela världen. Vi erbjuder lärarkurser i engelska, tyska, franska och spanska.

 

Finansiera din lärarkurs utomlands med stipendium

Det finns flera olika stipendier att söka för att finansiera din lärarkurs och vistelse utomlands. De flesta stipendierna täcker kurskostnad, resa och uppehälle. Nedan några av de vanligaste stipendierna:
 
  • Universitets- och högskolerådet (fd. Internationella Programkontoret): Erasmus+ fortbildning vänder sig till dig som arbetar i en skola eller organisation som är verksam inom området ungdomars och vuxnas lärande. Besök Universitets- och högskolerådets hemsida för ytterligare information.

  • SFUB - Sällskapet för Folkundervisningens Befrämjande:  Sällskapet SFUB har som uppgift att främja folkundervisningen i Sverige. Detta sker genom stöd till kompetensutveckling av lärare och andra lämpliga åtgärder. Läs mer på SFUB:s hemsida.

  • Språklärarnas Riksförbund: Språklärarnas Riksförbund delar varje år ut ett antal stipendier för vidareutbildning,  tex språkkurs utomlands för lärare. Läs mer om medlemsskap och stipendier på hemsidan.

  

Lärarkurser i engelska, franska, tyska och spanska

 

England, Brighton

 

 

 

England, London

 

 

England, Oxford

 

 

Frankrike, Aix

 

 

Österrike, Wien

 

Spanien, Málaga

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Internationella Skolorna

Har du frågor? Kontakta oss gärna.
info@is.se
08-789 42 10

Är du osäker på din nivå?

Här kan du gratis bedöma dina kunskaper!

Spanska i Barcelona och tyska i Berlin, grundkurser, 30 hp!

Nu kan du studera spanska i Barcelona och tyska i Berlin på universitetsnivå! Spanska i Barcelona, grundkurs 30 högskolepoäng genomförs av Stockholms universitet och tyska i Berlin, grundkurs 30 högskolepoäng genomförs av Linnéuniversitetet i samarbete med Internationella Skolorna.