Italienska, mat och vin


 

Den här 2-veckorskursen är för dig som älskar det italienska köket och som vill fördjupa dig i den lokala tradition av kultur, matlagning och vin som råder i den syditalienska regionen Campania. Du kombinerar språkstudier i kursen ’standarditalienska’ på förmiddagen, med ett brett kulturellt aktivitetsprogram med matlagningslektioner, vinprovning och utflykter på eftermiddagar och helger tillsammans med likasinnade från hela världen. Du kommer också ha tid för egna upptäcktsfärder i området. Programmet inkluderar:

 
·         20 lektioner italienska per vecka
·         2 matlagningslektioner
·         2 lektioner i regional vinkunskap

·         1 guidad halvdagstur i Salerno

·         1 halvdagsbesök hos en Mozzarellatillverkare med workshop och provsmakning

·         1 halvdagsbesök hos en Limoncellofabrik med provsmakning

·         1 heldagsutflykt till Neapel, Amalfi, Caserta, Paestum eller Pompeji

·         2 föreläsningar: gastronomiska traditioner, viner från Campania 
       

 

Inkvartering ingår inte i kursavgiften. Välj bland olika boendealternativ här

           

 

Kursinformation

Kursbeteckning

IMV

 

Antal veckor

2 veckor

Kursavgift

8 200 kr
 

Kurstider

Måndag till fredag 9.00 - 12.30 + aktiviteter
 

Kursstart

Se kursstart här >>