Språkkurs i Galway

image
image

Galway (Gaillihm på iriska) ligger naturskönt på Irlands västkust och räknas som Irlands kulturhuvudstad. Med sina 100 000 invånare är det en mycket aktiv stad, med ett blomstrande kulturliv som innehåller allt från musikpubar, restauranger och teatrar till de exceptionellt många festivaler som anordnas, ibland flera gånger per månad. Festivalerna har olika teman, det kan vara konst, musik, hästkapplöpning, ostron etc.

Staden har anor från medeltiden, och delar av stadskärnan är bevarad från den tiden. Ett exempel är Lynch’s Castle på Shop Street, som troligen är det bäst bevarade medeltida huset på Irland. St Nicholas’ Collegiate Church från 1320 är den största medeltida kyrkan och ligger i hjärtat av den gamla stadskärnan. På Galway City Museum kan du lära dig mer om staden och dess historia.

 

Det omgivande dramatiska landskapet är unikt och idealiskt för alla sorters utomhusaktiviteter och sporter, till exempel ridning, golf, segling, surfing, tennis och till och med falkjakt. I omgivningen finns Aran Islands med det 2000 år gamla fortet Dun Aengus, de tvärbranta klipporna i Moher och Kylemore Abbey i Connemara. Läs mer om Galway på http://www.galwaytourism.ie/.

 
Om du vill ha mer information om Irland, gå gärna till Utrikespolitiska Institutets hemsida, www.ui.se, där du kan köpa häftet 'Länder i fickformat', som beskriver landet överskådligt och opartiskt.
 

Skolan

Galway Cultural Institute (GCI) grundades 1989 och ligger i en modern byggnad med havsutsikt och med stranden på bekvämt avstånd. Det har 25 rymliga klassrum, ett uppehållsrum med plats för 120 studenter, en cafeteria, stor reception, föreläsningssal, bibliotek, datarum samt en trädgård där det ibland ordnas grillkvällar eller där man bara kan slappna av mellan lektioner. I hela byggnaden finns tillgång till gratis trådlöst Internet. Skolan kan även hjälpa till att boka olika tillvalsaktiviteter, till exempel golf, falkjakt, ridning, windsurfing, segling, kajak eller fiske. 
 

Undervisning

Skolans metodologi bygger på en blandning av nyskapande och traditionella inlärningstekniker för att passa alla sorters studenter. De välutbildade lärarna är engagerade och skapar en dynamik i klassrummet som garanterat skapar snabba resultat i språkträningen. Fokus ligger på kommunikation och att skapa flyt i språket genom olika uppgifter, så att du kan kommunicera effektivt i vardagen.

Allmän information

  • Skolan är auktoriserad av the Irish Department of Education and Science och medlem i IALC (International Association of Language Centres)
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Kursmaterial ingår
  • Max 12 deltagare per grupp (max 14 på sommaren)
  • Nivåtest första kursdagen
  • Alla nivåer
  • Rese & inkvarteringsinformation

 

Allmänna kurser 

 

Affärs-/yrkesinriktade kurser

 

Språk & Aktivitet 

 

50+ kurser 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Internationella Skolorna

Har du frågor? Kontakta oss gärna.
info@is.se
08-789 42 10

Är du osäker på din nivå?

Här kan du gratis bedöma dina kunskaper!

Spanska i Barcelona och tyska i Berlin, grundkurser, 30 hp!

Nu kan du studera spanska i Barcelona och tyska i Berlin på universitetsnivå! Spanska i Barcelona, grundkurs 30 högskolepoäng genomförs av Stockholms universitet och tyska i Berlin, grundkurs 30 högskolepoäng genomförs av Linnéuniversitetet i samarbete med Internationella Skolorna.