Språkkurser engelska

Att lära sig engelska på en språkresa med Internationella Skolorna är en upplevelse du bär med dig genom hela livet.

Varje dag öppnar möjligheter att kommunicera på engelska, eftersom du lever med engelsktalande människor, vilket gör att du förbättrar dina språkkunskaper även utanför skolan. Att studera språk på en språkutbildning hos Internationella Skolorna ger de förutsättningar du behöver för att förbättra din engelska. Välj mellan att studera i England eller på någon annan av våra spännande destinationer i världen.

Vi erbjuder Språkkurser i engelska på följande orter:

 
Studera engelska i Brighton
Åtta mil söder om London ligger en av Englands populäraste städer, Brighton & Hove. Med 250 000 invånare är de två sammanvuxna städerna sydkustens metropol.
Studera engelska i Salisbury
Femton mil sydväst om London ligger den charmiga småstaden Salisbury med en välbevarad medeltida stadskärna. Staden har ca 40.000 invånare och här finns historiska byggnader, vackra trädgårdar och pubar med typisk brittisk karaktär.
Studera engelska i Oxford
Oxford, ”the city of Dreaming Spires”, ligger ca 80 km nordväst om London och är världsberömt för sitt universitet som under 800 år har satt sin prägel på staden.
Studera engelska i Cambridge
England, Cambridge
Cambridge, som ligger 80 km norr om London, är förstås mest känt för sitt världsberömda universitet, grundat på 1200-talet. Av de ca 109 000 invånarna är 22 200 studenter, vilket naturligtvis bidrar till den livliga studentkultur som sätter sin prägel på staden.
Studera engelska i London
London är en livlig och multikulturell stad och här finns massor att se och göra för alla. Listan kan göras hur lång som helst!
Studera engelska i Eastbourne
Välkommen till Solskenskusten! Eastbourne är en charmig kuststad, känd för sitt milda klimat och sitt soliga väder och har varit en populär semesterort i över hundra år.
Studera engelska på Malta
Malta med sina 428 000 invånare ligger mitt i Medelhavet strax söder om Sicilien. Trots den lilla ytan kan Malta skryta med en mängd minnesmärken från mänsklighetens alla perioder, från stenålder till nutid.
Studera engelska i Dublin
Dublin, som på iriska heter Baile Átha Cliath, grundades år 841 av vikingar från Norge och förblev säte för nordiska kungar fram till och med engelsmännens erövring 1171. Efter hand växte Dublin, och staden var på 1700-talet det brittiska imperiets näst största stad efter London.
Studera engelska i Galway

Galway, Irland
Galway ligger naturskönt på Irlands västkust och räknas som Irlands kulturhuvudstad. Med sina 100 000 invånare är det en mycket aktiv stad, med ett blomstrande kulturliv som innehåller allt från musikpubar, restauranger och teatrar till de exceptionellt många festivaler som anordnas varje år.

Det mest karaktäristiska för Chester är den gamla stadskärnan med sina svart- och vitrandiga arkitektur och Eastgate-klockan, en av Storbritanniens mest fotograferade klockor. Det är en typiskt ”engelsk” stad med sina vackra byggnader, parker och trädgårdar.
Språkkurser i engelska i Boston
Boston ligger vid Atlantkusten i delstaten Massachusetts i New England i nordöstra USA och är en av landets äldsta städer. Den grundades av kolonisatörer år 1630 och har en rik ekonomisk och social historia.
Studera engelska i New York
New York, USA
New York är med sina drygt 8 miljoner invånare USA:s folkrikaste stad. Denna mångfasetterade världsmetropol, som varje år tar emot ca 40 miljoner besökare, kan erbjuda något för alla smaker.
 
Studera engelska i Weymouth
Weymouth ligger på Englands sydkust 40 km väster om Bournemouth och har ca 80 000 invånare. Staden är en gammal badort med anor från mitten av 1700-talet och en populär turist- och seglingsort som sjuder av liv.
Sydney är Australiens mest kända stad med en mångkulturell befolkning och kosmopolitisk livsstil. Över 100 vita stränder omger Sydney, bland annat de mest berömda Bondi och Manly beaches.
 
Studera engelska i Kapstaden
Kapstaden med sina 3,5 miljoner invånare är en unik blandning av olika kulturer. Det är en dynamisk, färggrann och livlig stad och atmosfären är som klimatet, varmt och vänligt.
Studera engelska i Glasgow
Glasgow är en livlig och dynamisk stad som har utvecklats enormt under senare år, från att ha varit en sliten industristad till att idag vara en metropol för design, konst och musik.
Studera engelska i EdinburghEdinburgh, Skottland
Edinburgh är Skottlands huvudstad och tillika största stad med ca 650 000 invånare. Det är en vacker och grön stad som erbjuder något för alla.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Internationella Skolorna

Har du frågor? Kontakta oss gärna.
info@is.se
08-789 42 10

Är du osäker på din nivå?

Här kan du gratis bedöma dina kunskaper!

Spanska i Barcelona och tyska i Berlin, grundkurser, 30 hp!

Nu kan du studera spanska i Barcelona och tyska i Berlin på universitetsnivå! Spanska i Barcelona, grundkurs 30 högskolepoäng genomförs av Stockholms universitet och tyska i Berlin, grundkurs 30 högskolepoäng genomförs av Linnéuniversitetet i samarbete med Internationella Skolorna.