Språkkurser spanska

Att lära sig spanska på en språkresa med Internationella Skolorna är en upplevelse du bär med dig genom hela livet.

Varje dag öppnar möjligheter att kommunicera på spanska, eftersom du lever med spansktalande människor, vilket gör att du förbättrar dina språkkunskaper även utanför skolan. Att studera språk på en språkutbildning hos Internationella Skolorna ger de förutsättningar du behöver för att förbättra din spanska.

Studera i Spanien eller Latinamerika på någon av följande orter:

 

Studera i spanien, Madrid
Spaniens huvudstad har drygt 3 miljoner invånare och är den största staden på den iberiska halvön. Madrid ligger mitt i Spanien. Här möts gammalt och nytt, enorma palats från barocken och nyklassicismen blandas med ett modernt, kosmopolitiskt affärscentrum.
Språkkurs spanska i Malaga
Málaga, i hjärtat av Andalusien, är Costa del Sols största stad med drygt 500 000 invånare. Staden är livlig, historisk och typiskt spansk. I centrum, som ligger ett stenkast från Medelhavet, finns breda boulevarder, vackra parker, charmiga små gator, massor av tapasbarer och restauranger.
Språkkurs spanska
Sevilla är Andalusiens huvudstad med ca 750 000 invånare. Det är en färgstark stad, fylld med kontraster mellan det moderna och det traditionella, det senaste inom samtida konst och de största flamencoartisterna.
Språkkurs spanska
Den spanska Medelhavsön Mallorca är ett av de mest populära turistmålen i Europa. Solen och stränderna har lockat turister ända sedan 1950-talet, men det finns så mycket mer att se och uppleva på Mallorca.
Språkkurs spanska i Salamanca
Salamanca ligger i provinsen Kastilien och Leon ca 21 mil väster om Madrid. Det är en gammal stad som grundades för ungefär 2400 år sedan av kelterna. Idag har Salamanca 163 000 invånare och är mest känd för sitt universitet som grundades 1218 och som är ett av de äldsta i Europa.
Språkkurs spanska
Barcelona
Barcelona staden mellan berg och hav - är en av Europas intressantaste kultur- och nöjesstäder. Blandningen av tradition och trender gör det mesta möjligt.Här varvas storstadspuls med strandliv och mångtusenårig historia. Välj mellan 2 skolor, vår egen IS Barcelona och IH Barcelona.
Nerja
Nerja är en idyllisk andalusisk stad med ca 20 000 invånare på Spaniens solkust. Staden är omgiven av både berg och fantastiska stränder med avgränsande klippformationer. Den årliga medeltemperaturen ligger på 20 grader, vilket gör det idealiskt att studera här även vintertid.
Valencia
Valencia ligger idealiskt vid Medelhavskusten i mellersta Spanien och har ca 800 000 invånare. Ultramodern arkitektur bildar en spännande kontrast med det vackra, historiska centrum med sin gotiska barockstil.
Språkkurs spanska i Cuenca
Den exotiska Stillahavskusten, Andernas majestätiska högländer, den hemlighetsfulla Amazonasdjungeln och de förtrollande Galápagosöarna bildar tillsammans ett land – Ecuador.
 
Turistorten Playa del Carmen har ca 122 000 invånare och ligger ca en timmes färdväg söder om Cancun på den så kallade Mayarivieran på Yucatanhalvön. Det är en fantastisk och pittoresk stad med sina vita korallstränder och turkosblå hav.
 

Havanna, Kuba

Det är en fascinerande stad med storslagen arkitektur och en mycket speciell och charmig atmosfär. Den gamla stadsdelen med sina vindlande gränder, är en spännande blandning av monument i barock och nyklassisk stil.  

                         

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Internationella Skolorna

Har du frågor? Kontakta oss gärna.
info@is.se
08-789 42 10

Är du osäker på din nivå?

Här kan du gratis bedöma dina kunskaper!

Spanska i Barcelona och tyska i Berlin, grundkurser, 30 hp!

Nu kan du studera spanska i Barcelona och tyska i Berlin på universitetsnivå! Spanska i Barcelona, grundkurs 30 högskolepoäng genomförs av Stockholms universitet och tyska i Berlin, grundkurs 30 högskolepoäng genomförs av Linnéuniversitetet i samarbete med Internationella Skolorna.