Språkkurser franska

Att lära sig franska på en språkresa med Internationella Skolorna är en upplevelse du bär med dig genom hela livet.

Varje dag öppnar möjligheter att kommunicera på franska, eftersom du lever med fransktalande människor, vilket gör att du förbättrar dina språkkunskaper även utanför skolan. Att studera språk på en språkutbildning hos Internationella Skolorna ger de förutsättningar du behöver för att förbättra din franska.

Vi erbjuder språkkurser i franska på följande orter:

 
 
 

Aix-en-Provence

Aix-en-Provence ligger i hjärtat av Provence, tre mil från Medelhavet med Marseille som närmsta storstad. Att komma till Aix är en upplevelse, både vad gäller natur och kultur, mat och vin. Det är en gammal vacker universitetsstad med romerskt ursprung.

Antibes

Antibes/Juan-les-Pins ligger idealiskt på Rivieran mitt emellan Nice och Cannes. Med sina 70 000 invånare är det Rivierans näst största stad efter Nice. Medan Antibes står för historia och traditionellt medelhavsliv, representerar Juan-les-Pins strand- och nattliv.
Paris
Paris behöver egentligen inte någon närmare presentation. Alla känner till de viktigaste sevärdheterna, som till exempel Eiffeltornet, Champs Elysées med Triumfbågen, Louvren, Notre Dame, Sacré Coeur och så vidare.
 

Bordeaux

Bordeaux är ett eldorado för vinintresserade, och i regionen finns många vindistrikt och vinproducerande slott som man kan besöka. Staden är även berömd för sin vackra arkitektur och nästan hela stadskärnan står på Unescos världsarvslista.
 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Internationella Skolorna

Har du frågor? Kontakta oss gärna.
info@is.se
08-789 42 10

Är du osäker på din nivå?

Här kan du gratis bedöma dina kunskaper!

Spanska i Barcelona och tyska i Berlin, grundkurser, 30 hp!

Nu kan du studera spanska i Barcelona och tyska i Berlin på universitetsnivå! Spanska i Barcelona, grundkurs 30 högskolepoäng genomförs av Stockholms universitet och tyska i Berlin, grundkurs 30 högskolepoäng genomförs av Linnéuniversitetet i samarbete med Internationella Skolorna.