Språkkurser franska

Att lära sig franska på en språkresa med IS är en upplevelse du bär med dig genom hela livet.

Varje dag öppnar möjligheter att kommunicera på franska, eftersom du lever med fransktalande människor, vilket gör att du förbättrar dina språkkunskaper även utanför skolan. Att studera språk på en språkutbildning hos IS ger de förutsättningar du behöver för att förbättra din franska.

Vi erbjuder språkkurser i franska på följande orter:

 
 
 

Aix-en-Provence

Aix-en-Provence ligger i hjärtat av Provence, tre mil från Medelhavet med Marseille som närmsta storstad. Att komma till Aix är en upplevelse, både vad gäller natur och kultur, mat och vin. Det är en gammal vacker universitetsstad med romerskt ursprung.

Antibes

Antibes/Juan-les-Pins ligger idealiskt på Rivieran mitt emellan Nice och Cannes. Med sina 70 000 invånare är det Rivierans näst största stad efter Nice. Medan Antibes står för historia och traditionellt medelhavsliv, representerar Juan-les-Pins strand- och nattliv.

Chamonix

Chamonix är en världsberömd skidort vid foten av Mont Blanc. Här kan du studera franska medan du njuter av skidåkning i världsklass eller ägnar dig åt andra friluftsaktiviteter i bergen.
 
Paris

Paris behöver egentligen inte någon närmare presentation. Alla känner till de viktigaste sevärdheterna, som till exempel Eiffeltornet, Champs Elysées med Triumfbågen, Louvren, Notre Dame, Sacré Coeur och så vidare.
 
 

Prenumerera på IS nyhetsbrev

IS Internationella Skolorna

Har du frågor? Kontakta oss gärna.
info@is.se
08-789 42 10

Är du osäker på din nivå?

Här kan du gratis bedöma dina kunskaper!

Nytt: Tyska i Berlin, grundkurs, 30 hp!

Nu kan du studera tyska på universitetsnivå i Berlin! Tyska i Berlin, grundkurs 30 högskolepoäng genomförs av Linnéuniversitetet i samarbete med IS Internationella Skolorna.