Språkkurser italienska

Att lära sig italienska på en språkresa med Internationella Skolorna är en upplevelse du bär med dig genom hela livet.

Varje dag öppnar möjligheter att kommunicera på italienska, eftersom du lever med italiensktalande människor, vilket gör att du förbättrar dina språkkunskaper även utanför skolan. Att studera språk på en språkutbildning hos Internationella Skolorna ger de förutsättningar du behöver för att förbättra din italienska.

Vi erbjuder språkkurser i italienska på följande orter:

 

Rom

”Alla vägar bär till Rom” sägs det om den eviga staden. Här finns något för alla, vare sig man gillar kultur, shopping, mat eller nattliga nöjen!

Milano

Milano sägs ha grundats av kelterna på 700-talet f. Kr, vilka drevs ut av romarna 500 år senare. Staden blev viktig för handeln mellan romarriket och Nordvästeuropa.

Taormina 

Taormina är en labyrint av gränder och små, pittoreska torg runt huvudgatan Corso Umberto med sin eleganta shopping, restauranger och caféer. Härifrån har du en hänförande utsikt över havet och vulkanen Etna.

Florens

Få städer är så kända som Florens. Det är renässansens vagga och härifrån kommer några av epokens främsta konstnärer som Botticelli, Leonardo da Vinci och Michelangelo och diktare som Dante och Petrarca.

Elba

Bara två timmars färd från Florens ligger Italiens tredje största ö Elba med sina 30.000 invånare. Det är en omtyckt semesterö med härliga sandstränder, dramatiska klippor, kristallklart vatten, böljande gröna kullar, antika borgar och slott och små, charmiga fiskebyar.

Salerno

Den vackra staden Salerno ligger mycket naturskönt i Salernobukten vid den berömda Amalfikusten, ca 50 km söder om Neapel. Amalfikusten anses som en av de vackraste platserna i Italien med milt klimat året runt.

Tropea 

Tropea är en charmig liten medeltidsstad i Kalabrien med ca 7000 innevånare och ligger på den italienska stövelns ”tåspets”. Att komma hit är som att färdas bakåt genom historien. Här kan du njuta av genuint italienskt småstadsliv, ett lugnt samhälle som lever upp på kvällarna.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Internationella Skolorna

Har du frågor? Kontakta oss gärna.
info@is.se
08-789 42 10

Är du osäker på din nivå?

Här kan du gratis bedöma dina kunskaper!

Spanska i Barcelona och tyska i Berlin, grundkurser, 30 hp!

Nu kan du studera spanska i Barcelona och tyska i Berlin på universitetsnivå! Spanska i Barcelona, grundkurs 30 högskolepoäng genomförs av Stockholms universitet och tyska i Berlin, grundkurs 30 högskolepoäng genomförs av Linnéuniversitetet i samarbete med Internationella Skolorna.